Åpne et vindu, den full-åpne vinduet online vitenskap utstilling ble vellykket holdt

Nylig holdt Dijing Doors og Windows et populært vitenskapelig live-arrangement som åpnet på det offisielle nettstedet. Den er designet for å popularisere populærvitenskapen til allmennheten de siste årene, for å unngå fordommer forårsaket av uvitenhet, og for å la allmennheten bedre velge passende vinduer og innredningsstiler. Er et godt åpent vindu bra? Hva kjennetegner et helt åpent vindu under bruk? Disse ofte oppdagede problemene under dekorasjonsprosessen vil bli avslørt av eksperter i denne populærvitenskapelige aktiviteten.

1

Selskapets designeksperter ble invitert til å oppsummere egenskapene til det helt åpne vinduet for alle på arrangementet på stedet. Det er en high-end dør og vindu. Vanligvis er det installert på balkongen nær stuen. Hengslene og hengslene er installert på siden av døren og vinduet. Vinduet åpnes innover eller utover, og lufttettheten er bedre. Dobbelt- og trelagsisoleringsglass har bedre lydisolasjon, så det aksepteres av flertallet av forbrukerne. Helt åpne vinduer har hovedsakelig følgende fordeler:

Åpningsområdet er stort, metoden er fleksibel, ventilasjonsytelsen og lysytelsen er god, og den er vakker og stemningsfull. Karosserivinduer kan åpnes i form av fast åpning i vindusdesignet, med god tettingytelse, lydisolering og varmebesparelse, og det er mer praktisk å rengjøre vinduer og skifte gardiner. 2. Gjennomsiktig og åpen, kom nærmere det ytre miljøet. Grunnen til at bygningen har balkong er for å la folk som bor i bygningen ha et sted for utendørsaktiviteter og øke sjansen for kontakt med naturen. Hvis balkongen er stengt for å bli et oppbevaringsrom for gjenstander, vil balkongens bruksfunksjon forsvinne.

212

Men samtidig er det noen mangler ved bruk av helt åpne vinduer. For eksempel vil vinduer som åpnes innover oppta innendørs plass og er lette å støte på, mens vinduer som åpnes utvendig må ta en stor plass utenfor veggen, og sokkelen vil lett bli skadet når sterk vind blåser. Å falle for å etterligne mennesker. Dette er punktene du må ta hensyn til under installasjonsprosessen.

Etter denne populærvitenskapelige direktesendingen tror jeg at du har lært mange funksjoner i det helt åpne vinduet. Alt har selvfølgelig både fordeler og ulemper, og helt åpne vinduer er intet unntak. Jeg håper alle kan velge den typen som passer deres eget behov i henhold til deres faktiske behov.


Innleggstid: 16-16-2021